Lur planeta jarduera-liburua - Cope, Lizzie; Baer, Sam; Mannaa, Ruaida; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2022)
Liburu honetan, hamaika jarduera eta kontu dibertigarri daude, gure planetako gauza miragarrietan barrena bidaia bat egiten duzun bitartean egin eta ikasteko.
8 urtetik aurrera (gorria)
Planet Earth. Activity book
Keywords: Lurra (Planeta); Erreferentzia-materialak