Gariren hitzak ; Idoiaren hitzak - Morillo, Fernando (Irun : Gaumin, 2018)
Bi eguneroko aldi berean. Bi korapilo, amets eta bilaketa. Garik barruan daraman marrazkia aurkitu nahi du, bizitza zer den irakatsiko diona. Idoiak barruan daraman ametsa aurkitu nahi du, bihotza zer den irakatsiko diona. Bakoitzak bere hitzetan kontatuko du nola bihurtzen zaizkien bideak, nola bizitzak eta, agian, baita bihotzak ere. Bi aldetatik has zaitezke, irakurle, nahi bezala. Istorioaren bihotzean amaituko duzu, betiere. Bizitzan bezalaxe.
13 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Egunerokoak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura