Berria ikasgela : Unibertsoa (S0(Bhanditu(S1 (Bdus - Oiartzabal Azketa, Ainhoa; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2022)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak. James Webb teleskopioak unibertso primitiboaren argazkiak atera ditu. Orain arte unibertsoari ateratako argazkirik sakonenak dira. Izarren sorrerari buruzko informazioa lortzeko irudi baliagarriak direla diote adituek: (S0(BPoliki-poliki, unibertsoaren mapa osatzen ari gara(S1(B.s
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Fisika; Kimika; Biologia; Unibertsoa; Natur Zientziak; Natur Zientziak; Natur Zientziak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Eduki digital didaktikoak; Erreferentzia-materialak