Elgoibarko idazlan lehiaketa 2020-2021 - Elgoibar. Udala (Elgoibar : Elgoibarko Udala, 2022)
Elgoibarko 2020-2021eko idazlan lehiaketaren lanak ikus ditzakezue argitalpen honetan. Elgoibarko Udalak antolatu du Ikasleen artean euskaraz idazteko trebetasuna sustatzeko helburuarekin, 8 eta 18 urte bitarteko haur eta nerabeei zuzendutako 'Elgoibarko V. Idazlan lehiaketa'.
Keywords: Euskal literatura -- Sariketak; Haur eta Gazteentzako Literatura