Berria ikasgela : Josefina Lamberto hil da - Oiartzabal Azketa, Ainhoa; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2022)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak. Maravillas Lambertoren ahizpa izateaz gain, Nafarroako oroimen historikoaren alde eginiko lanagatik zen ezaguna. Ekainaren 7an hil zen, 93 urte zituela.
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Lamberto Yoldi, Josefina -- (1929-2022); Giza zientziak; Giza zientziak; Giza zientziak; Nafarroa -- Historia -- 36ko Gerra -- 1936-1939; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Ikasmaterial osagarriak; Ikasmaterial osagarriak; Eduki digital didaktikoak; Erreferentzia-materialak