Tipula eta erremolatxa, hau pagotxa! - Garmendia, Irati; Arzelus, Ane (Donostia : Erein, 2022)
Hau bai ortu aberatsa! Ez da izan ametsa! Izan ere ez ahaztu: elkarren alboan jarriz tipula eta erremolatxa, ziurtatuta duzu pagotxa!
4-10 urte (urdina)
Letra larria
Letra etzana
Keywords: Barazkiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak