Elmer eta oparia - McKee, David (1935-2022); Sarriugarte, Danele (Donostia : Erein ; Iruñea ; Igela, 2022)
Izeba Zeldak badaki zerbait eman behar diola Elmerri... baina ez du oroitzen zer!
4-8 urte (urdina)
Elmer and the Gift
Keywords: Elefanteak; Opariak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak