Covid-19ren inpaktua kultura- eta sormen-industrietan Euskadin = Impacto de la Covid-19 en las industrias culturales y creativas de la CAE - Retegi, Jabier; Kulturaren Euskal Behatokia; Orkestra; Euskadi. Hezkuntza, Hizkuntza Politika eta Kultura Saila; Lete itzulpenak (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2022)
KSIA Kultura eta Sormen Industriak lehiakortasunerako sektore estrategiko bat dira, zalantzarik gabe, dauzkaten balizko onura ekonomiko eta sozialengatik, eta, hori horrela, elementu nagusi bihurtu dira ekonomia garaikideetan.
Bibliografia: 64.-66. or.
Interneten
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Keywords: COVID-19a; Koronabirusa; Kultura industria -- Euskadi; Monografiak; Baliabide digitalak