Juan Irazusta : pertsona, garaia eta idazlana - Leturiaga Angoitia, Olatz; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Hizkuntza Politika eta Kultura Saila; Alkiza. Udala (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2022)
Liburu honetan Juan Irazusta idazle alkizarrari eta haren 1739ko obrari buruzko zenbait datu emango dira. 2022an 250 urte bete dira Irazusta hil zela, eta herriko idazlea omentzeko liburuxka bat egin du Alkizako Udalak.
Bibliografia: 155.-164. or.
Keywords: Irazusta, Juan -- (1688-1772); Monografiak; Biografiak; Baliabide digitalak