Zerke - Lizarralde Lizarralde, Ander ([Oñati] : Hijos de Perra Humanos, 2022)
Literaturako "Zerke" proiektu honetan, aforismoen bilduma jasotzen da.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Helduentzako Literatura