Argia, elektrizitatea, ekosistemak - Lasa Arostegi, Arantxa; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2022)
Lehen Hezkuntzako 2. zikloko ikasleekin lantzeko materiala. Zientzia Gelarako hiru gai: Argia, Elektrizitatea eta Ekosistemak. Ikasleak ikerketa-lana egitera bideratuko dituen oinarri didaktikoa du. Egoera errealetatik abiatuta, ikaslea parte aktiboa hartzera bultzatuko duten proposamenak ditu. Jakintzak mobilizatzen lagunduko dioten baliabidez josita. Galdera edo arazo-egoeretatik abiatuta, behaketan oinarrituta, hipotesiak planteatu, eta elkarlanaren bidez ondorietara iristeko aukera ematen duen materiala. Zientzia ez delako ikasten, zientzia egin egiten delako.
LMH, 3. eta 4. mailak
Keywords: IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak