Hartza iratzarri da - Barneix-Elizagarai, Xantal; Davant, Jean Louis; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2022)
Primadera heldu da. Negu guzian lo egin ondoan, iratzartzen da Hartza. Oihanean ibiliz, zenbait animaliarekin topo egiten du. Denak ihauterietara joaten dira; zergatik berak ere ez luke bestan parte hartuko?
4 urtetik aurrera (urdina)
Euskara batuaz
QR kodea eta ipuina entzungai
Keywords: Inauteriak -- Euskal Herria; Haur eta Gazteentzako Literatura; Baliabide digitalak; Audioak; Audio-ipuinak; Audio-liburuak; Ipuinak