Sorginen mundua - Bergara, Aritza; Rojas, Joxe; Alzate, Raquel (Bilbo : Astiberri, 2002)
Liburua osatzen duten bost elezaharrek ikuspegi zabal-osoa eskaintzen digute, sorginak nola ikusi izan diren ulertzeko: gizateriaren etsai diren sorgin gaiztoetatik, kristautasunaren aurreko kulturaren gordetzaile diren emakume jakintsuetara.
Bibliografia: 47. or.
Mitologika. El mundo de las brujas
Keywords: Elezaharrak -- Euskal Herria; Euskal mitologia -- Euskal Herria; Sorginak; Euskal kultura; Monografiak