Itzal itzela - Bilbao, Leire; Mosquera, Yolanda (Donostia : Ikaselkar, 2022)
Hondartzara joaten denean, hondar epelaren zurrumurrua sentitzea gustatzen zaio Pauleri. Toallan etzan eta kalatxoriei begiratzea. Harean ezabatuko diren irudiak marraztea... Hondar azpian zerbait mugitzen sumatu duen arte. Geldi geratu da, harrituta, zer egin ez dakiela. Amonaren esaeraz gogoratu da orduan: beldurrari aurre.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Aitona-amonak eta bilobak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura