Leo lehengusuaren bisita - Dami, Elisabetta; De Pieri, Erika; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2022)
Jarraitu itzazu BRUNA ETA BRUNOren bisita istorioak, gure bi hartzatxo adeitsuen balentriak, eta bizi itzazu haiekin batera mila abentura ZORIONTASUNAREN HARANean. Liburu honetan, Bruna, Bruno eta haien lagunek Hartzagatarren Leo lehengusuari ARAUAK BETETZEAren garrantzia erakutsiko diote.
5 urtetik aurrera (urdina)
Billo & Billa - Si fa... o non si fa?
Keywords: Eguneroko bizitza -- Haur eta gazteentzako liburuak; Gizarte-arauak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura