Telmo lotsatia da - Chiu, Grace; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmira, 2022)
Telmo hain da lotsatia, ez duela inorrekin hitzegiten. Eta horrexegatik ez du lagunik. Rita oso irekia da, eta Telmok bera bezalako izan nahi du. Lotsa eta laguntasunari buruzko ipuin bat.
4 urtetik aurrera (urdina)
Kevin è timido.
Letra larria
Keywords: Herabetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura