Laborategi birtualen biltegia - Padilla Aranburuzabala, Ione; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2022)
Webgune hau DBHko eta Batxilergoko biologiako ikasleentzat pentsatua dago. Bertan, biologia arloko hainbat laborategi birtual topatuko dituzu euskarara itzulita, baita laborategi birtual horiek lantzeko material teorikoa eta praktikoa ere. Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzan eta Batxilergoan erabiltzeko laborategi birtualak dira. Biologia arloko edozein ikaslek eta irakaslek edonondik (betiere ordenagailu, tablet, mugikor eta sarera konexioa edukita) erabiltzeko baliabide digitala da. Hautatu ezazu nahi duzun gaia ezkerreko menuan, jantzi laborategiko mantal birtuala eta ekin lanari!
DBH, 3. eta 4. mailak eta Batxilergoko 1. eta 2. mailak
Keywords: IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak