Irakurtzen hasi baino lehen : kontzientzia fonologikoa eta entzumen-memoria lantzen hasteko jolasak - Alonso Bereziartua, Nahia; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2022)
Ahozko hizkuntza garatzea eta irakurtzen ikasteko prozesuari begira ikasleen ahozko gaitasuna handitzea helburu duten material didaktikoa: kontzientzia fonologikoa, lexikoa, silabikoa eta entzumen-memoria lantzeko jolas-bilduma, arbel digitalean zein ikasleek modu autonomoan erabiltzeko modukoa.
Bibliografia: 16.-17. or.
Haur Hezkuntza, ziklo osoa.
Keywords: Entzumena eta hizkuntza; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak