Euskararen erabilera indartzen, haurraren iruditeria oinarri - Pradales Gil, Josu; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2022)
Euskararen erabilera indartzeko, irakasleak haurraren iruditerian eragiteko ekintzak proposatuko ditu. Horiek aurrera eramateko, jarrerak lantzeko jarduerak bideratuko ditu urratsez urrats.
HH, bi zikloak
Keywords: Soziolinguistika; Entzumena eta hizkuntza; Ahozkotasuna; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak