Eibarren aniztasuna ikasgai (2019-2020) - Badihardugu Euskara Elkartea (Eibar); Eibar. Udala ([Eibar] : Badihardugu Euskara Elkartea, 2020)
2019-2020 ikasturtean Aniztasuna Ikasgai izeneko proiektua jarri genuen abian zenbait herritan. Proiektuaren helburua herriko aniztasuna ezagutaraztea da. Hainbat jatorritako ikasle eta gurasoei egindako elkarrizketekin ikus-entzunezkoak eta ikasmateriala sortu ditugu. Ikasmaterial hau Eibarko Udalak, Akebai plataformak eta Badihardugu Elkarteak Eibarko ikastetxe guztiekin elkarlanean burutu duten "Aniztasuna ikasgai" egitasmoaren baitan prestatutakoa da. Ikasmaterial honen helburua Eibarko ikastetxeetan aniztasuna lantzea da, ikasgelako eta herriko kultur, hizkuntza eta kultura aniztasuna abiapuntu moduan hartuta.
Lehen Hezkuntza eta Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza
Keywords: Kultura-aniztasuna; Inklusioa; Baliabide digitalak; Audioak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Erreferentzia-materialak