Jolas-parkera doa - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2022)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Isadora jolas-parkera joateko irrikan dago, baina hara iristean ezustekoa izango du: ez da hark uste zuen bezain izugarria... Hala ere, haren lehengusina Mirabellak badaki benetan izugarria nola bihurtu. Zer atera liteke gaizki
6 urtetik aurrera (urdina)
Isadora Moon Goes to the Fair
Keywords: Maitagarriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Banpiroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura