Gabon, baserriko lagunok! - McLean, Danielle; Williams, Gareth; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Baserriko abereak lotarako prestatzen ari dira: txitatxoak plisti-plasta egiten du bainuontzian, ahatetxoak mokoa garbitzen du, behitxoak bere pijama gogokoena janzten du... Azal-hegalak dituen liburua eta sorpresatxoak, lo goxo-goxo egiteko!
0-4 urte (urdina)
Night-Night Sleepy Farm
Liburu trokelatua
Keywords: Etxe-abereak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abeletxeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura