Zertarako erabiltzen da Whatsappa? - Mimenza, Libe; Gonzalez, Egoitz; Euskal Irrati Telebista ([Bilbo] : EITB, 2022)
Nagore Telleria eta Gorka Otaegi kazetariek gidatutako Euskadi Irratiko Amarauna irratsaioko Digiatala izeneko podcastak entzun ditzakezue. Atal honetan: gero eta gehiago erabiltzen da Whatsapp aplikazioa. Kalera atera gara eta jendeari galdetu diogu zenbat taldetan ote dagoen. Gehienez, Whatsapp talde batean 256 partaide egon daitezke. Telegramen, berriz, muga askoz handiagoa da. Egoitz Gonzalezek azaldu du zergatik kopuru hori. Libe Mimenzak ere parte hartu du solasaldian.
Keywords: Informazio eta komunikazioaren teknologia berriak (IKT); Teknologia -- Berrikuntzak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak