Zertarako eragibili Signal, Telegram beharrean? - Julio, Gorka; Euskal Irrati Telebista ([Bilbo] : EITB, 2022)
Nagore Telleria eta Gorka Otaegi kazetariek gidatutako Euskadi Irratiko Amarauna irratsaioko Digiatala izeneko podcastak entzun ditzakezue. Atal honetan: Gorka Julio adituaren esanetan, segurtasuna bermatu nahi den kasuetan, hobe da Signal aplikazioa erabiltzea Telegram beharrean. Julioren arabera, seguruagoa da mezuak enkriptatuta doazelako.
Keywords: Informazio eta komunikazioaren teknologia berriak (IKT); Teknologia -- Berrikuntzak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak