Hegazkinak eta sateliteak non dauden jakiteko tresnak - Julio, Gorka; Euskal Irrati Telebista ([Bilbo] : EITB, 2022)
Nagore Telleria eta Gorka Otaegi kazetariek gidatutako Euskadi Irratiko Amarauna irratsaioko Digiatala izeneko podcastak entzun ditzakezue. Atal honetan: nola jakin nondik nora ari diren hegazkin eta sateliteak? Hainbat webgunek ematen dute informazio hori ikusteko aukera: globe.adsbexchange.com da horietako bat. Gorka Julorekin hizpide. Esatariak: Nagore Telleria, eta Maria Agirre.
Keywords: Informazio eta komunikazioaren teknologia berriak (IKT); Teknologia -- Berrikuntzak; Satelite artifizialak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak