Egoitz Gonzalezekin, berregokitutako gailuen salmenta aztergai - Gonzalez, Egoitz; Euskal Irrati Telebista ([Bilbo] : EITB, 2021)
Nagore Telleria eta Gorka Otaegi kazetariek gidatutako Euskadi Irratiko Amarauna irratsaioko Digiatala izeneko podcastak entzun ditzakezue. Atal honetan: berregokitutako gailuen salmenta aztergai Egoitz Gonzalezekin. Back Market plataforma aurkeztu du. Haziz doan merkatua da berregokitutako gailu elektronikoena. Nola funtzionatzen du merkatu horrek? Zein esperientzia izan du Egoitzek bigarren eskuko gailuekin?
Keywords: Informazio eta komunikazioaren teknologia berriak (IKT); Teknologia -- Berrikuntzak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak