Ur handitan : bilduma - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2021)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bosgarren denboraldia. Kapitulu honetan: denboraldi berriak utzitako momenturik onenak bildu ditu saioak. (2021eko urtarrilak 5).
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak