Ur handitan : futbolaren urrezko aroak - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2020)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bosgarren denboraldia. Kapitulu honetan: talde desberdinetako gonbidatuak eta zaleak elkarrizketatu ditu saioak euskal futbolaren garai onenak gogorarazteko. (2020ko abenduak 22).
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Futbola -- Historia -- Euskal Herria; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak