Ur handitan : Euskaldunaren itxiera - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2020)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bosgarren denboraldia. Kapitulu honetan: garaiko langileen borroka eta mobilizazioak errepasatu ditu Xabier Madariagak istorio horretako protagonisten eskutik, gertakariak izandako tokietara bidaiatuz (2020ko azaroak 3)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Langile-mugimendua -- Euskadi; Gizarte-gatazkak -- Euskadi; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak