Ur handitan : sexuaz - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2022)
Gizartean interesa eta kezka sortzen duten aktualitateko gaiak aztertzen dituen erreportaje saioa. Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. 7. denboraldiko kapitulu honetan: sexuaz aritu dira. Betidanik praktikatu izan da sexua gizakion artean, baina oso gutxi hitz egin da horretaz. Zergatik kostatzen zaigu hainbeste sexuari buruz hitz egitea? Lotsatu egiten gaitu? Adinari dagokionez, sexuak badu iraungitze datarik? "Ur Handitan" saioak gazte, heldu zein nagusiekin arituko da, gai horri buruz lasai eta inolako lotsarik gabe hitz egiteko. (2022ko maiatzak 3).
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Sexualitatea; Sexu-heziketa; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Elkarrizketak; Telesaioak