Ur handitan : klausuran - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2019)
Aktualitateari lotutako erreportaje saioa, Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. Kapitulu honetan: Lazkaoko Santa Ana monasterioan klausuran bizi diren mojen bizimodua aztertuko dute (2019ko arazoak 19).
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Kristautasuna -- Behobia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak