Ur handitan : etxean ezin geratu - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2020)
Aktualitateari lotutako erreportaje saioa, Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. Kapitulu honetan: koronabirusaren pandemian zehar bizi izan ziren egoerak aztertuko dituzte (2020ko martxoak 31).
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Koronabirusa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak