Trigonometria (10) - Huerta, Jose Javier ([Donostia] : Jose Javier Huerta, 2020)
Jose Javier Huerta Elustegui, Donostiako Usandizaga Peñaflorida Amara Institutuko Batxilergoko matematikako irakaslea da youtube kanal honen egilea. Kanal honetan, Matematikako ehundaka bideo ikusteko aukera izango duzue, eta Matematikako Batxilergoko ia-ia programa osoa dago bideo horietan jasoa. Halaber, hiru erreprodukzio-zerrrenda ere prestatu ditu Jose Javierrek: Matematika I. Matematika II eta Gizarte Zientziei Aplikaturiko Matematika I. Bideo honetan trigonometria ikusiko dugu.
Batxilergoa, I. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak