Ur handitan : futbola baino gehiago - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2022)
Gizartean interesa eta kezka sortzen duten aktualitateko gaiak aztertzen dituen erreportaje saioa. Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. 7. denboraldiko kapitulu honetan: emakumezkoen futbola hartuko du ardatz saioak. Besteak beste, Irene Paredes futbol-jokalaria eta Ainhoa Tirapu de Goñi futbol-jokalari ohia elkarrizketatuko ditu Xabier Madariagak, emakumezkoen futbolaren egoera aztertzeko. (2022ko apirilak 19)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Emakumezkoen futbola; Futbola; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Elkarrizketak; Telesaioak