Gernikako bonbardaketa Elorriotik - Durango 1936 Kultur Elkartea ([Durango] : Durango 1936 Elkartea, 2017)
Maria Esperanza Igarza Zubiateren lekukotasuna jasotzen da: Gernikako bonbardaketa Elorriotik.
Keywords: Gernika-Lumo -- Historia -- 1937 (Bonbardaketa); Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak