Espontaneitatea - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errazekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Gaur kanalean gure lehen kolaborazioa ikusiko dugu. Youtube kanalaren izena Hasi akademia da. Josu, kanalaren arduradunak, fisika, matematika eta kimika bideoak egiten ditu, bai euskaraz eta baita gaztelaniaz. Guk bideo honetan, fisikari buruzko bideo bat ikusiko dugu, termodinamikarekin zerikusia duena. Beheko estekan bere kanala topa dezakezue. Ez galdu bere kanala eta ez ahaztu harpidetzea.
DBH
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak