Zibersegurtasun pilula : 4 aholku posta elektronikoa era seguruan erabiltzeko - Euskadiko LHren Ikerketa Aplikatuko Zentroa (Tknika) ([S.l.] : Tknika, 2022)
Tknika-ko Zibersegurtasun taldearen pilula informatiboak. Bideo honetan ikusiko dugu nola erabili posta elektronikoa modu seguruan.
Keywords: Zibersegurtasuna; Segurtasun informatikoa; Posta elektronikoa; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak