Irakurtzen ez zekien zakurra - Izagirre, Koldo; Irrimarra (Donostia : Erein, 2022)
Naroak liburuak zabaldu bai, egiten ditu. Baina irakurri? Ikasturtea hasi zenez gero ez dute ikusi irakurtzen. Eta apirilean gaude, egin kontu! Zergatik halako gorrotoa liburuei? Zergatik zabaltzen ditu txitxarroa erdibitzen den bezala? LIBURUEK PLANETA HONDATZEN DUTELAKO!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Irakurketa -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura