Ur handitan : beste pandemia : [depresioa eta antsietate kasuak] - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2022)
Gizartean interesa eta kezka sortzen duten aktualitateko gaiak aztertzen dituen erreportaje saioa. Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. 7. denboraldiko kapitulu honetan: depresioak eta antsietate kasuen gaia jorratuko da. Gazteen antsietate, estres eta depresio kasuak areagotu egin dira pandemian. Hainbat gazterekin buru-osasunaz hitz egiteko aukera izan du Xabier Madariagak 'Beste pandemia' izeneko atalean. (2022ko martxoak 29)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Buruko gaixotasunak; Depresio mentala; Suizidioa; Antsietatea; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Elkarrizketak; Telesaioak