Ur handitan : matxismoaren sarean - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2022)
Gizartean interesa eta kezka sortzen duten aktualitateko gaiak aztertzen dituen erreportaje saioa. Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. 7. denboraldiko kapitulu honetan: sare sozialak, gazteak eta matxismoaren gaia jorratuko da. (2022ko martxoak 22)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Sare sozialak eta gazteak; Sexismoa; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Elkarrizketak; Telesaioak