Eskultura gotikoa - Egurrola, Julio ([S.l.] : Julio Egurrola, 2022)
Julio Egurrola, Bigarren Hezkuntzako irakasleak bideo batzuk eskeintzen dizkigu. Edukiak Historia eta Geografia irakasgaiekin zerikusi zuzena dute, beraz oso erabilgarriak izan daitezke. Bideo honetan, "eskultura gotikoa" gaia jorratuko da.
DBH - BATX
Keywords: Giza zientziak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak