Bare erregearen itzulera - Laperla, Artur; Lopez Epelde, Esther (Barcelona : Bang, 2022)
Bare erregeak eta beste preso arriskutsu batek Mikrongo Segurtasun Handiko Izarrarteko Espetxetik ihes egitea lortu dute. Ontzi bat lapurtu, galaxia zeharkatu, eta Lurrera bidean doaz. Lurrean, Superpatatari eginkizun berri bat eman diote: Mastekatzaile harrapatzea. Kostako zaio, ordea. Izan ere, Mastekatzailek metalezko baraila birrintzaile berri-berri bat dauka, izugarri ahaltsua, eta, dirudienez, inon den patatarik ausartena hozkatuz estreinatu nahi du. Hala ere, hori guztia abenturaren hasiera baino ez da...
6 urtetik aurrera (urdina)
Superpatata. Enredo cósmico. El retorno del rey babosa
Keywords: Abenturak; Fantasia; Superheroiak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura