Lilith-en altxorra : sexualitatea, plazerra eta hileroko zikloari buruzko ipuina - Trepat Casanovas, Carla; Salvia Ribera, Anna; Ayesta Aldanondo, Aitziber ([S.l.] : Carla Trepat Casanovas, 2012)
Sexualitatea, plazerra eta hileroko zikloari buruzko ipuina. Gure gorputz femeninoaren barnean dagoen edertasunaren eta aberastasunaren aldarrikapen bat da. Sentsibilitatearekin, maitasunarekin eta poztasunarekin idatzia. Ba ote da ipuin bat baino modu hobeagorik, neskek beren burua ezagutu eta maitatzen ikasteko? Liburu honek, sexu osasunean espezialista eta "Viaje al ciclo menstrual" liburuaren egilea den Anna Salvia Ribera psikologoak egindako errekurtso eta baliabidez osaturiko gida didaktikoa du, nesken sexualitatean hezitzeko eta laguntzeko.
Bibliografía eta baliabideak
9 urtetik aurrera (gorria)
El tesoro de Lilith : un cuento sobre la sexualidad, el placer y el ciclo menstrual
Keywords: Sexualitatea; Sexu-heziketa; Hilekoa; Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak