Yulen, 100 urte - Zabaleta, Yulen (1921-2022); Arrieta Soraiz, Pello; Zabaleta San Martin, Julen; Zabaleta San Martin, Jon (Elgoibar : Udala, 2021)
Elgoibarren 675. urteurrena ospatzeko egitarauaren baitan, Elgoibarko udalak, Julen Zabaleta Barrenetxearen ibilbidea omendu zuen, bere marrazkiak batuz. Libururako ehun marrazki aukeratu dira, Elgoibar eta Eibarko irudiez gain, Hego Euskal Herrikoak eta kanpokoak ere badaude; eta arkitektura ez ezik jaiak, abereak, karikaturak eta erretratuak ere ageri dira.
Keywords: Monografiak; Biografiak