Legarraren desagerpena - Gorrotxategi Azkune, Miren; Ortega, Manu; Dorronsoro Iraeta, Jone; Lukas Odriozola, Ainhoa (Aduna : Elkar, 2021)
Telmo Legarra polizia ohia herrira itzuli da, desagertutako alabaren bila hamar urtez Europan barrena ibili ostean. Etsita itzuli da, baina herrian aztarna berriak topatu ditu: Nahia desagertu aurreko Gabonetan ateratako argazki misteriotsuak Aulezti anaiak jarri ditu susmopean. Polizia-senari eutsi ezinik, berriro ekin dio ikerketari. Oraingoan aurkituko ote du Nahia? "Arian" saileko beste argitalpenak bezala, euskara ikasten ari direnei zuzendutako liburua da. A2 mailara egokituta dago, eta liburuaz gain ariketak eta CD batean jasotako audio-liburua dauka. Ariketen erantzunak eta hiztegia ere badatoz.
A2 Europako erreferentzia markoa
DBH eta Batxilergoa
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2022ko deialdia)
Keywords: Euskara -- Irakurgaiak; Euskara -- Metodoak; Helduentzako Literatura; EIMAk onetsitako materialak; Audio-liburuak; Audioak