Artefaktua : Itziar Diez de Ultzurrun - Diez de Ultzurrun, Itziar; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2022)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2022ko martxoak 5).
Booktuberboom egitasmoa: Desiree Sancho Rayo. "Nora ez dakizun hori" - Irati Jimenez.
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak