EZdarbakarra - Kling, Marc-Uwe; Henn, Astrid; Rey, Fernando (Bartzelona : Obelisco, 2021)
Bihotz Basoan adarbakar superpolitabesarkagarri bat etorri zen mundura. Den-denak oso lilamaitekorrak ziren harekin eta lau hostoko hirusta azukredunekin elikatzen zuten. Baina, hala ere, animaliatxoak ez zuen adarbakar batek bezala jokatzen. Beti ez esaten zuen, horregatik familiak EZdarbakarra deitzen zion. Egun batean, EZdarbakarrak alde egin zuen bere mundu azukredunetik. Entzun nahi ez zuen mapatxe batekin, dena bost axola zitzaion txakur batekin eta printzesa lotsagabe batekin egin zuen topo. Laurek talde bikaina osatzen zuten. Izan ere, burugogorra izatea dibertigarriagoa delako lagunekin egonda.
5-7 urte (urdina)
Das NEINhorn
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adarbakarrak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak