Munstro bat dago nire logelan - Nelson, Sandra; Maroger, Isabelle 19; Rey, Fernando (Bartzelona : Picarona, 2021)
Istorio honen ume protagonista sinetsita dago munstro bat dagoela bere logelako itzalen artean ezkutatuta. Munstro beldurgarria, soinu arraroak egin eta lo egiten uzten ez duena... Benetan izaki ikaragarria da logelako argia itzaltzen denean agertzen den munstroa? Ez, jakina! Liburu egokia anaia, arreba edo ahizpa txiki berria etxera iristen denerako.
5 urtetik aurrera (urdina)
Il ya un monstre dans ma chambre
Keywords: Album ilustratuak; Munstroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Anai-arreba baten jaiotza; Haur eta Gazteentzako Literatura