Eglefino txa-txa-txa - Carusino, Laura; De Pieri, Erika; Rey, Fernando (Bartzelona : Obelisco, 2021)
Eglefinok txispa handia du! Begiak irtenak ditu eta gandor aski berezia. Kolore asko ditu, margo-pote batzuk bota balizkiote bezala. Eta, gainera, bere hanka arrosa eta berde handiak direla-eta, itxura ezin xelebreagoa du jende guztiarentzat! Ipuin bateko pertsonaia bihurtu nahi luke, ipuin ospetsu batekoa. Lortuko du? Joan Eglefinorekin batera, zazpi ipotxek edo Txanogorritxok beren ipuinetan onar dezaten saiatzen den bitartean. Laura Carusinok eta Erika De Pierik istorio dibertigarria sortu dute, oso lagungarria umeak ohartu daitezen nork bere balio eta talentuak dituela, eta haiek hezi eta landu behar ditugula, eta ez, kosta ahala kosta, beste pertsona batzuenak.
5 urtetik aurrera (urdina)
Eglefino, cha, cha, cha.
Keywords: Dinosauroak; Norberaren nortasunaren bilaketa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak