Otsoa - Figueras, Emmanuelle; Nikol; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Animalia basatien bizitza istorio gisa kontatua: haien ingurunea, familia, portaera, harremanak, ikaskuntza... abentura mordoa!
4 urtetik aurrera
Le loup
Keywords: Otsoak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak